Stalvillamini.jouwweb.nl

Roepnaam: Doortje

v. Krijn v. Ruitersweide

m. Vera v. Poelzicht

vm. Harvey v. Bunswaard

Geboortedatum: 01-05-2010

Kleur: Zwart

Hoogte: 99cm

Keuringsresultaten:

  • 2012 twenterpremie
  • 2013 2de premie

Nakomelingen: 2016 Tiebe

In de opvang sinds: 13-05-2018

Belevenissen op stal;

13-05-2018 Doortje is bij ons gekomen met haar bijna 2 jarige veulen die nog steeds lekker bij haar drinkt, desondanks is ze qua gewicht toch wel aardig. Ze had wat luizen die we gelijk behandeld hebben en verder heeft ze hard een hoefsmid nodig.

16-05-2018 Vandaag wat hulp op stal met paardjes borstelen en ook was Doortje aan de beurt. Doortje enorm verlegen en probeert elk contact met mensen te ontlopen maar gelukkig gaat liefde van Doortje door de maag dus met een snoepje is ze zo gelokt en gevangen. Met poetsen is ze wat onrustig omdat ze graag wil weten waar haar kind is.

25-05-2018 De tandarts is geweest en oh wat vond Doortje het spannend, uiteindelijk heeft ze de hele behandeling zonder enig verzet doorstaan. Toch wel trots op dat verlegen meisje.

30-05-18 Vandaag was het pedicure tijd, de hoefsmid was er al vroeg om de opvangpaardjes te bekappen wat ook hard nodig was. Ook Doortje moest er aan geloven en het ging best goed. Dit is iets wat ze toch wel van vroeger heeft onthouden.

31-05-18

Doortje mag naar een nieuw huisje!

Na alle behandelingen die Doortje nu heeft gehad is het tijd voor de volgende stap... Een nieuw huisje waar iemand veel tijd en liefde in haar wil steken. Ze is nog wat verlegen maar met dagelijks contact met mensen zal ze haar vertrouwen in de mens weer snel terug krijgen. Voor vertrek wordt Doortje nog ontwormd. We vragen voor Doortje 200,- ze is in bezit van chip en paspoort met stamboom.

13-06-18

Doortje heeft een nieuw huisje gevonden! Wat fijn voor haar! Een fijn stalletje met een shet, mini en een haflinger dus genoeg vriendjes. Vandaag hebben we haar daar naar toe gebracht en we hopen dat ze een fijn leventje daar zal hebben. Bedankt Britt dat jij het vertrouwen in Doortje hebt en haar de liefde wil geven die ze zo lang niet gehad heeft.

Maak een Gratis Website met JouwWeb