Stalvillamini.jouwweb.nl

Nieuws

16 Oktober

Vandaag zijn we met het grootste deel van onze pony's op de fandag van Kristy Snepvangers geweest. We waren daar zodat alle bezoekers konden helpen om de pony's te pimpen en wat zagen ze er prachtig uit aan het eind van de dag! En wat zijn ze ook braaf geweest. Zelfs die kleine Malle die nog nooit van huis was geweest gedroeg zich voorbeeldig en genoot van alle aandacht. Verder waren Leentje, Star en Coco er ook bij.

22 April 

En daar was hij ineens,  overdag geboren in de kudde terwijl ik aan het werk was. Een prachtig bruinbont hengst veulentje voor Gina Lee, dit is haar eerste zoon. Maar net zo lief en nieuwsgierig als zijn zussen. We hebben hem Malle genoemd. 

23 Januari

Vandaag is ons veulentje Lieve door haar nieuwe baasje opgehaald om een nieuw leven op te bouwen in Tjechië. Zo ver is een van onze fokproducten nog nooit gekomen. We zijn er zeker van dat ze het daar geweldig gaat hebben maar eerst een lange reis voor de boeg...

8 Augustus 

vandaag zijn we naar  Noord Oost Nederland afgereisd om een pony te bezichtigen.  Janneke is een welsh schimmeltje van 125cm hoog en 13 jaar.  Elin is de laatste tijd erg hard gegroeid waardoor onze shetlander Coco het toch wel zwaar krijgt tijdens de ritjes. Goede reden om Janneke eens te gaan bekijken. Ze was de rit van 2,5 uur dubbel en dwars waard, wat een lieve dame en Elin is helemaal gek op haar, dus we zijn met een volle trailer 2,5 uur terug gereden. 

25 april 

eindelijk is ons veulentje daar. Gina Lee is wederom bevallen van een prachtige bonte dochter, dit keer een bruinbonte. Wat zijn we blij met haar. We noemen haar Lieve, want dat is ze zeker.

Maak een Gratis Website met JouwWeb